Pers
Reviews van 3200 XL Foodprocessor

Blog / Website: 


Consumentenbond - “Slechts 4 machines konden de 15 klusjes aan, en maar 1 - de Beste uit de test - leverde bij allemaal goed werk af. Deze Magimix is een schoolvoorbeeld van hoe hybride de keukenmachines en foodprocessors zijn geworden, want hoewel hij qua uiterlijk een echte hakker, snijder en rasper is, blijkt de Magimix onberispelijk brooddeeg te kunnen kneden en prima slagroom en eiwit te kloppen”

focusonfoodies.nl - “Wanneer je de 3200XL aanschaft, koop je niet zomaar een simpele keukenmachine. Je krijgt er namelijk een heel aantal accessoires bij, zoals 3 mengkommen met verschillende afmetingen en bijbehoren messen. Standaard in de accessoire opbergdoos zitten ook een: kneedmes, eiwitklopper, plakjesschijf, raspschijf, receptenboek, spatel en blendermix, voor romig pannenkoekenbeslag. Oftewel, je hebt een hele handige keukenhulp in huis. [...] Ik vind de Magimix 3200XL een heel fijne keukenmachine om in huis te hebben staan. Hij is simpel in gebruik en om schoon te maken, doet waarvoor je ‘m koopt en ziet er daarnaast ook nog super mooi uit. Echt een aanwinst!”
GELD & GOED

‘De Magimix is volgens Hensen het meest hufterproof. De machine heeft een professionele look en levert ook nog eens goede prestaties.’