ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Abrikozensaus

Abrikozensaus Cook Expert

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : 2 uur
Koken : 1 uur 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
300 gram verse abrikozen
80 gram suiker
rasp van 1 citroen
abrikozensaus
1Doe de geschilde en ontpitte abrikozen, de suiker en de citroenrasp in de rvs-kom en stel het EXPERT-programma in op 2 minuten/snelheid 12 (zonder verwarmen) en daarna op 5 minuten/snelheid 7/60°C. Wilt u een gladdere saus, dan kunt u de saus nog even op een hogere snelheid pureren.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product