ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Appel-kiwi-crumble

Appel-kiwi-crumble

Voorbereiding : 20 min Rusttijd : -
Koken : 30 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

4 :
100 g bloem
80 g kristalsuiker
3 kiwi's
1 tl kaneel
100 g boter
4 appels
1 zakje vanillesuiker
1Verwarm de oven voor op 180 °C.
2Schil de appels en de kiwi’s. Snijd de appels en de helft van de kiwi’s in plakjes in de midi-kom met de plakjesschijf van 2 mm.
3Mix de andere helft van de kiwi’s in de mini-kom tot een saus.
4Rangschik de schijfjes appel en kiwi in een ingevette ovenschaal en bedek het geheel met de kiwisaus.
5Doe de boter, de suiker, de vanillesuiker, de kaneel en de bloem in de grote kom met het metalen mes. Druk 3 à 4 keer op PULSE.
6Verdeel de deegkruimels over de vruchten.
7Bak de crumble 30 minuten in het midden van de oven.
8Serveer de crumble warm.
Tip van de chef

De crumble is nog lekkerder door stukjes chocolade toe te voegen. Heerlijk met crème fraîche of vanille-ijs.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product