ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Banana bread

Banana bread Cook Expert
 

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 1 uur 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 3 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

8/10 PERSONEN :
2 rijpe bananen
100 gram zachte boter
175 gram suiker
2 eieren
225 gram zelfrijzend bakmeel
1 theelepel bakpoeder
2 eetlepels melk
1Verwarm de oven voor op 180 °C. Prak de bananen met een vork fijn
2Doe alle ingrediënten in de rvs-kom. Schakel het programma DEEG/TAART in. Spatel het deeg tussentijds zo nodig van de wand van de kom.
3Vet een kleine cakevorm in met boter en bestuif deze met een beetje bloem. Giet het deeg in de vorm.
4Bak het banana bread 1 uur in de oven.
5Laat de cake uit de vorm op een taartrooster afkoelen. Serveer het banana bread als het afgekoeld is met een bolletjes vanille- of karamelijs.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES