ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Brownie

Brownie

Voorbereiding : 10 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal : vierkante bakvorm 24 cm
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 

6 :
200 g pure chocolade
140 g boter
80 g bloem
100 g pecan- of walnoten
150 g kristalsuiker
3 eieren
1Verwarm de oven voor op 160 °C.
2Doe de noten in de mini-kom. Druk enkele keren op PULSE om ze grof te hakken.
3Smelt de chocolade en de boter au bain-marie.
4Mix de eieren en de suiker 10 seconden in de grote kom met het metalen mes.
5Schenk het chocolade-botermengsel geleidelijk via de invoerbuis in de kom. Laat de machine draaien tot de massa homogeen is.
6Open de deksel en voeg de bloem toe. Mix 15 seconden.
7Voeg de noten toe en druk 4 keer op PULSE.
8Vet een bakvorm in met boter en vul de vorm met het beslag.
9Bak de brownies 20 minuten in het midden van de oven. Laat in de vorm afkoelen en snijd daarna in vierkante stukken.
Tip van de chef

Serveer met vanille-ijs.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…