ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Fougassedeeg

Fougassedeeg Cook Expert

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : 1 uur 30 min
Koken : 15 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 0 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

1 FOUGASSE :
6 gram verse bakkersgist
of ½ zakje droge gist
150 ml koud water
5 gram zout
250 gram tarwebloem
50 ml olijfolie
1Doe de gist en het water in de rvs-kom en selecteer het programma BROOD/BRIOCHE. Neem, wanneer het programma stopt, de deksel van de kom en voeg het zout, de bloem en de olijfolie toe. Schakel het programma weer in door op Auto te drukken.
2Doe het deeg in een met olie ingevette grote schaal, dek het af met plasticfolie en laat het deeg 1 uur rijzen. Vouw het deeg voorzichtig twee maal in de grote schaal om en dek het af met een vochtige doek. Laat het nog eens 30 minuten rijzen.

© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016
Tip van de chef

Het resultaat is afhankelijk van de gebruikte bloem.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product