ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Romig Mengsel

Romig Mengsel Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 PERSONEN :
1 takje dragon of basilicum
100 gram ricotta
210 ml slagroom
100 ml melk
1 ei
1Hak de blaadjes dragon of basilicum klein. Doe alle ingrediënten in de rvs-kom.
2Stel het EXPERT-programma in op 45 seconden/snelheid 8 (zonder verwarmen).
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
DaniëlleKamp

Een koude saus met een rauw ei? Niets voor mij. Op de foto lijkt het te zijn gebruikt in een ovenschotel, jammer dat er niet meer info wordt gegeven over waarvoor je deze saus dient te gebruiken...