ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Traditionele appelcrumble

Traditionele appelcrumble

Voorbereiding : 15 min Rusttijd : -
Koken : 20 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

6 personen :
600 gram appels, bijv. Pink Lady®
80 gram bruine suiker
3 eetlepels honing
ZOETE CRUMBLE :
100 ml water
100 gram bloem
40 gram geschaafde amandelen
100 gram boter
50 gram rietsuiker
1Begin met de bereiding van het kruimeldeeg. Terwijl de kruimels in de oven staan, giet 100 ml water in de rvs-kom. Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snijd ze vervolgens in blokjes van ± 2 cm. En voeg deze toe aan het water samen met de bruine suiker en de honing. Stel het EXPERT-programma in op 25 minuten/snelheid 3/100 °C
2Verdeel de gare stukken appel over schaaltjes of kleine borden en bestrooi het met de crumble. Dien de crumble lauw of koud op.
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product

ALLE REACTIES
DaniëlleKamp

Hoezo....?en voeg deze toe aan het water samen met de bruine suiker en de honing?.......? Er staat helemaal niets in de ingrediëntenlijst over water, dit recept lijkt dus niet helemaal compleet te zijn......