NIEUWS

Magimix Voorjaarsactie

De Magimix Voorjaarsactie is weer gestart! Koop je voor 2 augustus een Cook Expert, dan ontvang je een gratis accessoire na registratie op www.magimix-acties.nl.

ACTIEVOORWAARDEN
• Dit aanbod is geldig bij iedere aankoop van een actiemodel tussen 05 April en 02 Augustus 2019 bij deelnemende Magimix verkooppunten in Nederland. Een lijst met deelnemende winkels is te vinden op www.magimix.nl. Grossiers en horeca verkooppunten uitgesloten.
• Om de gratis accessoire(s) te ontvangen dient u zich binnen 4 weken na aankoop te registreren op de website www.magimix-acties.nl.
 Het serienummer dient u handmatig online in te vullen. U vindt deze aan de onderkant van de machine.
• Wanneer u alle gegevens heeft geüpload of verstuurd ontvangt u een bevestiging dat de registratie akkoord is. Hierna ontvangt u binnen 4 weken uw gratis accessoire(s).
• Het aanbod beperkt zich voor eenzelfde product tot één deelname per huishouden (zelfde naam, zelfde adres).
• Ieder verzoek dat na de uiterste datum is geregistreerd of waarbij het vereiste aankoopbewijs en serienummer niet zijn geüpload of verstuurd, wordt als ongeldig beschouwd en niet in behandeling genomen. Ook kassabonnen zonder datum zijn ongeldig.
• Druk- en typefouten voorbehouden.
• Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.
• Magimix behoudt zich het recht om de actie op elk moment stop te zetten of te wijzigen, zonder schriftelijke opgave.
 
Magimix is niet aansprakelijk voor enige vertraging of verhindering in de uitvoering van deze actie welke buiten haar macht ligt.
Nog geen 18? Vraag dan uw ouder of wettelijke vertegenwoordiger om uw registratie te voltooien. Wij adviseren u de originele aankoopbewijzen te bewaren voor garantiedoeleinden.
Magimix verschaft iedereen conform de Nederlandse privacy wetgeving op het eerste verzoek inzage in de door Magimix geregistreerde gegevens. Deze gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

DEELNEMENDE WINKELS
 

COOK EXPERT UPDATE!

Activeer gratis nieuwe opties en functies en profiteer van een geoptimaliseerd gebruikscomfort !

MAGIMIX PRESENTEERT DE COOK EXPERT

Dé multifunctionele kokende keukenmachine om snel en gemakkelijk gerechten te bereiden, van voorgerecht tot dessert. De Cook Expert is het antwoord op jouw culinaire ambities.

BESTE UIT DE TEST ? CONSUMENTENBOND DECEMBER 2018

De MAGIMIX 3200XL is voor de 3e keer op rij (2015, 2017 en 2018) als beste uit de keukenapparaten test van de Consumentenbond gekomen. 3x een 10 en 2x een 10- en alweer de stilste !

MAGIMIX SPIRAL EXPERT!

Magimix lanceert de nieuwe Spiral Expert voor op je foodprocessor of Cook Expert. Verwerk nog makkelijker meer groenten in je maaltijd. Pompoen pasta, flinterdunne ovenfriet en zucchini-salades.

Spiral Expert
De Spiral Expert bestaat uit drie verschillende kegels die je groente en fruit in no-time in supergezonde pasta snijden. Installeren is zoals altijd bij Magimix eenvoudig: je draait de kit op de grote kom van je foodprocessor, Patissier of Cook Expert, je duwt je wortel of komkommer door de machine en de Spiral Expert doet de rest. Voor je twee keer met je ogen hebt geknipperd heb je een kom vol groentespaghetti, tagliatelle of fusilli. Hartstikke gezond, klaar in een handomdraai en de hele boel kan na afloop zo in de afwasmachine.
 
Alle onderdelen van de Spiral Expert berg je gemakkelijk op in de houder. De accessoire komt met een receptenboek vol met ideeën en recepten voor creatieve dingen als vegetti, zoodles, carrot noodles… Deze vind je natuurlijk ook terug in de Magimix App.

MAGIMIX NESPRESSO MACHINES: BESTE KOOP EN BESTE UIT DE TEST

Wij zijn trots! De Magimix Nespresso machines komen opnieuw goed uit de test van de Consumentenbond. Dit maal is de Essenza Mini de Beste Koop en de Magimix Expert en Expert&Milk de Beste uit de Test!

Resultaten
Beste koop
De consumentenbond vindt de Magimix Nespresso Essenza Mini het een zeer compacte espressomachine is die makkelijk is in gebruik, goede kwaliteit koffie geeft en gemakkelijk is om schoon te maken. De Magimix Essenza Mini is verkrijgbaar in het rood, groen en wit.

Beste uit de Test
Beste uit de Test is de Magimix Nespresso Expert M500. De Consumentenbond constateert een erg goede temperatuur van de koffie, fijne draaiknoppen voor het kiezen van drank en temperatuur, gescheiden uitloop voor koffie en heet water en de kwaliteit espresso is goed.

De Nespresso Expert M500 van Magimix heeft vier instellingen voor koffie: Ristretto, Espressso, Lungo en Americano. De Americano is een Ristretto aangelengd met heet water. De Nespresso Expert heeft daarnaast een vijfde programma voor heet water. Opvallend aan de machine is dat de koffie uitloop is gescheiden van de uitloop voor heet water. De temperatuur kan op drie standen worden ingesteld: warm, heet en extra heet. Via Bluetooth kan de machine ook met de Nespresso App worden bediend. De Expert is ook verkrijgbaar met melkopschuimer; Magimix Nespresso Expert & Milk M500.

Meer informatie over de machines kunt vinden op de productpagina. Verder informatie over de test van de Consumentenbond vindt u hier: www.consumentenbond.nl/espressomachine/beste/het-beste-portiesysteem
 

COOK EXPERT APP

Download nu gratis de nieuwste versie en ontdek de nieuwste recepten en functionaliteiten! Verkrijgbaar voor smartphone en tablet via de App en Play Store.

Met de Magimix Cook Expert app krijgt u toegang tot honderden gratis recepten om alles te bereiden van voor- tot nagerecht.
 - Om inspiratie op te doen voor uw dagelijkse maaltijden vindt u originele, klassieke, voordelige en afslankrecepten, speciaal voor de Cook Expert, met foto’s van het eindresultaat.
 - De zoekmachine helpt u om het perfecte recept te vinden op trefwoord, op type gerecht, programma's en accessoires. U kunt er ook mee filteren op gefilmde recepten of op bijdragen door andere gebruikers.
 - Maak een account en krijg toegang tot alle functies, zoals uw favoriete recepten en een boodschappenlijst.
 
Gemakkelijk lekker eten met de Magimix Cook Expert app!