Pers
Reviews van Cook Expert

outmijnkeuken.nl -  "Ik heb het apparaat nu 7 maanden in huis en ik maak er veel gebruik van. Ik gebruik hem het meest om groente te stomen, zeker twee à drie keer in de week."

foodaholics.nl - “Bij het maken van crème brûlée bleek het apparaat een schot in de roos. Normaal moet je daar bij blijven, goed opletten dat het niet gaat koken en regelmatig roeren. Nu zat ik op de bank met een tijdschrift, roerde de Magimix mijn crème brûlée en met de temperatuur ingesteld op 95 graden hoefde ik me ook geen zorgen te maken over koken.”

wateetons.com - “Een meer subjectieve gewogen beoordeling slaat ook door in het voordeel van de Cookexpert. Met name deze twee voordelen geven de doorslag. Je krijgt eenvoudigweg veel meer keukenmachine voor je geld als je de Cookexpert koopt. Ook de grotere nauwkeurigheid maakt dit apparaat tot de meest interessantere keuze.”

essiehealthylife.nl 
“Zo vond ik het eigenlijk heel raar dat er voor het kneden van deeg niet een aparte deeghaken bij zat. Dat heb je toch nodig voor het kneden van deeg? Maar nee: dat doe je in de RVS kom met het universele mes en guess what? Het werkt, en hoe! En eiwitten kloppen is niet altijd het leukste werk. Met de Cook Expert een fluitje van een cent!"

coolesuggesties.nl - "Mijn achtjarige zoon heeft in zijn eentje een flinke schaal brownies gemaakt (waarbij de Cook Expert netjes de chocolade voor hem heeft gesmolten en alles heeft gemengd) en zelfs een citroen-schuimtaart heeft gebakken met Italiaans schuim. Om je vingers bij af te likken!"


thefloshow.com - Magimix Cook Expert VS Thermomix

lisagoesvegan.com - "Voor een optimaal effect gebruik je het nieuwe apparaat van Magimix, namelijk de nieuwe Magimix Cookexpert met een speciale stand voor eiwit opkloppen."

southandpepper.com - "Op mijn verjaardagsfeestje heb ik de Cook Expert ingezet. Ik had toen een superdelicious cocktail gemaakt en daarvoor had ik crushed ice nodig. Ik was heel benieuwd of het apparaat dit aankon, want ijs fijnmalen is meteen een kwaliteitstest. Bij slechte kwaliteit van je messen zijn ijsklontjes nefast. Maar de Cook Expert had er geen enkele moeite mee. Zalig! Zelf heb ik met het apparaat kruidenolie gemaakt waarbij je de olie tot 60 °C moet verwarmen en daarna blenden met de kruiden tot een gladde massa. Met de Cook Expert gaat dit makkelijker want hij verwarmt tot één °C precies en je hoeft geen andere apparaten te gebruiken voor de verschillende handelingen. Easy peasy!"


culinessa.com - “Ik ben echt onder de indruk van het apparaat en ooit maakte ik met de Vitamix de gladste soep ooit. Ik dacht dat geen enkel apparaat dat kon overtreffen, maar de Magimix Cook expert mag zich een gelijkwaardige tegenstander noemen. De pompoensoep die ik maakte leek wel anderhalve keer zoveel in volume toegenomen, was zijdezacht en smaakte ook erg lekker. Ook kon ik hem lekker warm houden in de Cook Expert zelf. Wat een uitvinding.”

feelgoodbyfood.nl - “Het ‘sudder’ programma zorgt dat alles goed gemengd wordt, zodat je niet steeds hoeft te roeren. Daarnaast stoomt het goed, waardoor de smaak en geur van de Indiase currypasta goed vrijkomt.”


feelgoodbyfood.nl - ‘Het komt er op neer dat wanneer je kookt met de Cook Expert, je niet op hoeft te letten of alles wel goed gaat. Je hoeft je niet druk te maken of het vuur niet te hoog of te laag staat en of je op tijd in de pan roert. Het apparaat heeft alles onder controle! Ideaal voor wanneer je niet zo heel veel ‘gevoel’ voor koken hebt.’

marianskookwereld.nl - "De Cook-Expert gaat automatisch verwarmen tot de gewenste temperatuur, roert automatisch het gerecht door en geeft een seintje als het gerecht klaar is. Ik kon ondertussen wat anders gaan doen en na 30 minuten was de rijst klaar!"

culinessa.com - “Als foodie ben ik altijd op zoek naar apparaten die mijn leven een stuk makkelijker kunnen maken en mijn gerechtjes naar een hoger niveau kunnen tillen. De Cook Expert is een foodprocessor die ook kan verhitten. Ook kun je met het apparaat snijden, hakken en mixen, stomen, bakken en kloppen. En allemaal door elkaar. Om de thuiskok wat hulp te bieden zijn er twaalf automatische programma’s die hij of zij kan gebruiken, een kookboek vol Cook Expert-recepten en zelfs een bijbehorende app. Wow, genoeg hulplijnen.”

dehippevegetarier.nl - “Echt een heel tof apparaat! Ik mocht hem van Magimix een tijdje lenen om te testen, maar met pijn in mijn hart gaat hij straks weer terug. Dat wordt sparen voor een eigen! Want of je nu een Heel Holland Bakt-fanaat bent, een student zonder ruimte of een topchef in spé, de Cook Expert maakt zelf koken makkelijker en aantrekkelijker.”

essiehealthylife.nl - “Afgelopen week werd er een heel groot pakket gebracht. Magimix heeft een nieuwe keukenmachine: de Cook Expert, en ik ben er nu al helemaal lyrisch over. Dit apparaat kan namelijk echt ZO veel! Met deze foodprocessor kun je naast de bekende keukenmachine-functies zoals snijden, hakken en mixen, óók stomen, bakken en koken! Dit gaat alles nog zoveel makkelijker voor me maken.”


southandpepper.com - “Tijdens de workshop kreeg ik een woordje uitleg van wat het apparaat allemaal kan: risotto’s, hollandaisesaus, stoofpotjes, noem maar op. Easy Peasy! Lekker makkelijk dus voor de thuiskok om dagelijkse gerechten in een handomdraai klaar te maken.”
 

passievrouwen.com - “Wat een veelzijdige keukenmachine. Met de Cookexpert kun je stomen, blenden, koken, maar het is ook een foodprocessor.”
 

lisagoesvegan.com - “Ik had hem al mogen uitproberen thuis (tijdens mijn fotoshoot van mijn boek heb ik er al vegan meringue mee gemaakt) wow! Wat een ding (letterlijk en figuurlijk) Je hebt eigenlijk geen keuken meer nodig, dit apparaat kan zoveel.“


ilovefoodwine.nl - “Magimix Cook Expert: de nieuwste ontwikkeling voor in de keuken. Hij kan niet alleen blenden, hakken of pureren. Nee, de nieuwste generatie foodprocessor, kan ook KOKEN! Hoe bijzonder is dat. Dat lost veel problemen in de keuken op, wanneer er geroerd én verwarmd moet worden. Denk aan Hollandaisesaus en parfait, of heel simpel een roerei."
 
jamiemagazine.nl - Recept: “Dit recept maak je met de Cook Expert van Magimix. Mixen, snijden, kneden, raspen, bakken, stomen, deze multifunctionele alleskunner helpt je om op de graad nauwkeurig en met 12 automatische kookprogramma’s in no-time deze chili op tafel te zetten.”
 
wateetons.com - “De Magimix Cook Expert is dus een keukenmachine die álles kan wat een gewone keukenmachine kan, maar tegelijkertijd kan verhitten. Met recht een alleskunner: stomen, koken, sauteren, mengen, hakken en kloppen. En allemaal door elkaar. Dat geeft eindeloze mogelijkheden.”


PERS
Elle Eten

Elle Eten

Elle Eten

‘De nieuwe Magimix Cook Expert neemt jou allerlei klussen uit handen. Deeg kneden? Snijden, hakken, kloppen? Hij doet het voor je. Zonder morren ook.’
Elle Eten

‘Je kunt er ook eieren in garen, en dan bijvoorbeeld op 63 graden of juist op 69 graden – de smaak is een wereld van verschil.’
JAMIE JAMIE

FOODIES FOODIES

FOODIES FOODIES

ELLE ETEN ELLE ETEN

JAMIE JAMIE