Pers
Reviews van Multifunctionele Pâtissier 

Blog / Website:


Koken met Karin - “Hij kan zowel mengen, kneden, snijden als (luchtig) kloppen. Slagroom kloppen zelfs gaat zo snel dat je er echt bij moet blijven, want voor je het weet is hij al te ver heen, ondervond ik al keuvelend met een culicollega aan den lijve… Opvallend is verder dat hij ook met kleine hoeveelheden prima uit de voeten kan, hij ‘pakt’ goed alles mee van de bodem. En je kunt er gewoon kokendhete vloeistoffen bijgieten”

southandpepper.com - “Met dit apparaat kan je prima koken en bakken. Het vervangt heel wat apparaten en het is vervaardigd uit degelijk materiaal. Ook is het toestel erg  gebruiksvriendelijk (er zijn maar drie knoppen!). De Pâtissier kan je gebruiken voor het bereiden van zowel dagelijkse als feestelijke gerechten. Dat vind ik een groot pluspunt, je kan het dus vaak gebruiken. Wel raad ik je aan om het toestel in je keuken te zetten en niet in een kast, zo zal je vaker de Pâtissier gebruiken.”

Mediterrannee Magazine - "Bakken is hot. Reuzehandig dus, de Patissier van Magimix waarmee je in een minuut taart-, pizza-, brood- of briochedeeg kneedt."

moniquevandervloed.nl - "Snijden en raspen gaat ook als een zonnetje met de bijgeleverde schijven. Ze zijn niet lastig om te demonteren, en met één druk op de knop heb je binnen enkele seconden een hele komkommer in flinterdunne mooie plakjes gesneden."

chickslovefood.com - “Vandaag sinneren we voor het eerst met mijn nieuwe beste vriend. Let me introduce you to mijn nieuwe, prachtige Magimix Patissier. Ow hallelujah, wat een plaatje. En perfect om zoete gerechten mee te maken!”
 

uitpaulineskeuken.nl - “Ik gebruik hem nu bijna dagelijks wel voor iets, even wat groentes hakken, snel een bananabread maken of iets pureren. Ik ben echt onder de indruk van de kracht en de snelheid waarmee hij brooddeeg kneed, normaal doe je hier toch al gauw 10 minuten over.”
 

laurasbakery.nl - “Multifunctioneel. Een kort en bondige omschrijving van de Magimix Patissier. Je kunt er echt van alles mee en het vervangt heel wat apparaten in je keuken. Weg met de (staande) mixer, hakmolen, citruspers, sapcentrifuge en meer. Dit ene apparaat kan het allemaal!”
 

moniquevandervloed.nl - “Ik vind het apparaat, als echte homemady, een waar genot in de keuken. Het neem lang niet zoveel ruimte in beslag als andere keukenapparaten die hetzelfde kunnen. Ook zijn de onderdelen/accessoires niet mega-groot, en handiger op te bergen. De patissier is een echte alleskunner en je hebt geen andere machines/ apparaten nodig als je de machine in je keuken hebt staan. Het maakt alle andere apparaten echt overbodig. Zelfs mijn oude handmixer!”