Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Doe de rietsuiker, het zout, de suiker, de in stukjes gesneden boter en de eieren in de grote kom met het kneedmes. Laat de machine 30 seconden draaien.
3
Voeg de bloem, het bakpoeder en de stukjes chocolade toe. Laat de machine 20 seconden draaien.
4
Vorm kleine bergjes met behulp van 2 eetlepels en leg ze op bakpapier waarbij u voldoende ruimte laat tussen de koekjes.
5
Bak ze 8-10 minuten in de oven en laat ze daarna op een rooster afkoelen.
Tip van de chef
Deze koekjes worden nog lekkerder als u er zoute pinda’s aan toevoegt