ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Frozen abrikozenyoghurt

Frozen abrikozenyoghurt

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : - Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 

4 personen :
300 g bevroren abrikozen*
1 el perzikensiroop
4 roomboterkoekjes
250 g Bulgaarse yoghurt
2 el rietsuiker
1Haal de vruchten 15 minuten voor de bereiding uit de vriezer. Verkruimel ondertussen de koekjes in de blender met de Pulse modus en zet ze opzij. Doe, vlak voor het serveren, de yoghurt, de siroop, de suiker en de abrikozen in de kom van de blender. Mix 1 minuut op functie "dessert".
2Schakel het apparaat uit zodra u een homogeen mengsel heeft.
3Verdeel het ijs over de glazen en schep de koekkruimels er op.
Tip van de chef

* Bevroren abrikozen: de avond van tevoren de abrikozen wassen, ontpitten, in stukjes snijden en in de vriezer zetten. Let op dat ze niet aan elkaar vast klonteren.


PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product