Om uw gebruikservaring op onze website te verbeteren maken wij gebruik van cookies waarmee we uw navigatiegewoonten kunnen leren kennen en uw inhoud en advertenties te kunnen personaliseren.
Door verder te klikken op onze website accepteert u ons cookiebeleid voor het verbeteren van uw gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud van advertenties. Meer weten.
Schil de wortels en snijd de uiteinden eraf. Maak er met de SPAGHETTI-kegel spiralen van.
2
Stoom de wortels in 10 minuten in een stoomkoker of pan. Snijd de sjalot en de knoflook in fijne stukjes. Doe deze samen met 1 eetlepel olijfolie in een pan op een middelgroot vuur. Voeg de kookroom en de nootmuskaat toe en laat het geheel 3 tot 5 minuten op een zacht vuurtje sudderen.
3
Voeg de wortelspaghetti toe aan de bereiding en breng op smaak.
4
Snijd de plakken ham in reepjes en leg deze op de spaghetti. Bestrooi met de ricotta.