ZOEK een recept
Verfijn uw zoekopdracht

Warme chocolademelk

Warme chocolademelk Cook Expert

Voorbereiding : 5 min Rusttijd : -
Koken : 5 min Materiaal :
Moeilijkheid :
Beoordeling :
 1 stemmen
Download het recept :
 
Programma's : accessoires :

4 GLAZEN :
240 gram pure chocolade
met een cacaogehalte van 70%
20 gram suiker
400 ml volle melk
270 ml slagroom
1Breek de chocolade in stukken en doe ze in de rvs-kom. Hak de chocolade fijn door het EXPERT programma in te stellen op 30 seconden/snelheid 15 (zonder verwarmen). Spatel de chocolade van de wanden naar het midden van de kom.
2Voeg de suiker, de melk en de slagroom toe en stel het EXPERT-programma in op 5 minuten/snelheid 3/90 °C. Giet de chocolade in glazen of kopjes en dien ze meteen op.
© foto’s Sandra Mahut
© Hachette Livre (Marabout) 2016

PLAATS EEN REACTIE

Loading...
Klik hier…
Beoordeel dit recept


Gebruikte product