
Yoghurt ijs
★
★
★
★
★
☆
10 ratings




8 personen
250 ml volle melk
300 ml vloeibare room
120 g suiker
250 ml natuurlijke yoghurt
20 g melkpoeder, 0% vet (optioneel)
Associated products
RECIPE STEPS
1
Verwarm de melk en de vloeibare room in een pan op laag vuur.
Giet in een kom en voeg geleidelijk de melkpoeder toe, al kloppend.
- 250 ml volle melk
- 300 ml vloeibare room
- 20 g melkpoeder, 0% vet (optioneel)
2
Voeg de yoghurt en suiker toe, onder voortdurend roeren.
- 120 g suiker
- 250 ml natuurlijke yoghurt
3
Zet de bereiding in de koelkast tot het koud is.
4
Druk op het programma "Ambachtelijk ijs" of "Italiaans ijs". Giet de bereiding in de ijsmachine.
Als het lampje knippert, is uw ijs klaar.
5
Serveer het meteen, bewaar het in de conserveringscyclus (2 uur) of bewaar het in de vriezer.