Yoghurt ijs

Yoghurt ijs

Recipe by: Magimix
10 ratings
Preparation : 15 min
Cooking : 15 min
Total time : 6 h 30
Rest : 6 h
8 personen

250 ml volle melk

300 ml vloeibare room

120 g suiker

250 ml natuurlijke yoghurt

20 g melkpoeder, 0% vet (optioneel)

RECIPE STEPS
1
Verwarm de melk en de vloeibare room in een pan op laag vuur. Giet in een kom en voeg geleidelijk de melkpoeder toe, al kloppend.
  • 250 ml volle melk
  • 300 ml vloeibare room
  • 20 g melkpoeder, 0% vet (optioneel)
2
Voeg de yoghurt en suiker toe, onder voortdurend roeren.
  • 120 g suiker
  • 250 ml natuurlijke yoghurt
3
Zet de bereiding in de koelkast tot het koud is.
4
Druk op het programma "Ambachtelijk ijs" of "Italiaans ijs". Giet de bereiding in de ijsmachine. Als het lampje knippert, is uw ijs klaar.
5
Serveer het meteen, bewaar het in de conserveringscyclus (2 uur) of bewaar het in de vriezer.